#FEMXARXA

Entra en funcionament el nou Centre Sanitari Botafoc del Vendrell

  • L'equipament avança la seva posada en marxa en el marc de contingència sanitària per la Covid-19.
  • Centralitza diversos serveis de l'ABS del Vendrell i ha requerit una inversió de 5,2 milions d'euros.
Aquest dilluns 15 de juny s'ha posat en funcionament el centre de salut Botafoc del Vendrell dins de l'actual context de pandèmia COVID per tal de donar resposta a les necessitats de salut existents de la població garantint la seguretat dels professionals i dels pacients, amb especial control sobre l'aforament a les sales d'espera per tal de respectar la distància de seguretat i amb la sectorització recomanada pel CatSalut amb les zones covid i nocovid. Inicialment, l'activitat al centre de salut Botafoc s'havia d'iniciar al mes de setembre però s'ha accelerat per tal d'alleugerir l'actual CAP del Vendrell abans de l'inici de l'estiu.

 

 

El centre de salut Botafoc es troba dins l'Àrea Bàsica del Vendrell, un centre proveïdors de serveis sanitari d'Atenció Primària de Salut gestionat per la Xarxa Sanitària i Social de Santa Tecla. Aquesta ABS presta assistència als municipi del Vendrell, Albinyana, la Bisbal del Penedès, les Peces i Santa Oliva. L'ABS del Vendrell compta amb una població de 47.252 habitants dels quals 32.415 són del Vendrell.

El centre de salut Botafoc centralitza tota l'oferta assistencial de l'ABS del Vendrell que actualment es realitza al CAP del Vendrell pel que fa a:

  • Pediatria comunitària: pediatria i infermeria pediàtrica a la població assignada de 0 a 15 anys de tota l'ABS de Salut.
  • Especialitats pediàtriques: consulta externa. S'externalitzarà l'activitat que es desenvolupa en les consultes de l'Hospital del Vendrell.
  • Infermeria obstètrico-ginecològica: llevadora.
  • Odontologia per a tota la població de l'Àrea Bàsica de Salut
  • Consulta de Salut mental i psicologia infanto-juvenil amb el suport dels professionals de l'Institut Pere Mata.

L'horari de funcionament del centre és de les 8.00 hores a les 20.00 hores tots els dies laborables. Els dissabtes, diumenges i festius s'atenen les urgències de les 8.00 hores a les 20.00 hores al CAP del Vendrell i fora d'aquest horari s'atenen les urgències a l'Hospital del Vendrell.

Així al CAP del Vendrell queda centralitzada la medicina i infermeria familiar i comunitària, l'atenció continuada per a tota l'ABS, la consulta de salut mental i psicologia d'adults i treball social.

Centre de salut Botafoc

El centre de salut Botafoc, que inclou dispensari mèdic i centre d'hemodiàlisi es troba situat a l'Avinguda del Baix Penedès, 94 al barri del Botafoc del Vendrell. L'edifici consta de dues plantes. Una planta baixa on es troba el centre de salut que utilitzarà l'Equip d'Atenció Primària, amb 18 consultes, 3 boxs d'extraccions i 1 aula d'educació sanitària. A més compta amb una planta semisoterrani que acull un Centre d'Hemodiàlisi gestionat per Fresenius i les dependències de suport logístic del centre.

El disseny de l'edifici ha prioritzat el desenvolupament del programa assistencial en una planta-baixa amb accés a nivell de carrer. D'aquesta manera es facilita l'accessibilitat del pacient i s'eviten les barreres arquitectòniques. En les dues plantes es prioritza la ventilació i la il·luminació natural mitjançant les façanes i els patis interiors. Es tracta d'un edifici funcional, adaptar a l'entorn, de fàcil accés per als usuaris, tant a peu com per al trànsit rodat i energèticament sostenible.

El projecte ha suposat una inversió de 5.200.000 euros distribuïts entre el centre sanitari de 2.433.000 euros, més 266.000 euros en equipaments. Pel que fa al centre d'hemodiàlisi l'obra civil ha costat 1.523.000 euros, més 1.000.000 d'euros en equipament.

 

Enllaç a vídeo elaborat per la Televisió del Vendrell

https://www.rtvelvendrell.cat/el-centre-sanitari-botafoc-en-marxa-dilluns/

 

 


#FEMXARXA

Informació important CAP Llevant i Hospital del Vendrell

Normes que cal seguir als centres en la fase 1 de la desescalada en l'episodi de COVID-19

 
 

#FEMXARXA

L'Hospital del Vendrell reprèn el servei de parts a la comarca del Baix Penedès

Des d'aquest dilluns 4 de maig la sala de parts de l'hospital comarcal torna a l'activitat normal

  • Les mares penedesenques tornen a disposar d'habitacions postpart a la planta de maternitat i es desactiva la derivació de parts a l'hospital de Santa Tecla de Tarragona.
Des d'aquest dilluns 4 de maig el servei de maternitat de l'Hospital del Vendrell recupera la seva activitat normal, tot disposant d'habitacions postpart a la planta de maternitat per a les mares de la zona. D'aquesta manera es deixa de derivar els parts del Baix Penedès a l'Hospital de Santa Tecla de Tarragona, centre que va centralitzar tots els parts atesos per la Xarxa de Santa Tecla durant el moment àlgid de l'episodi de coronavirus.

 


#FEMXARXA

La Xarxa de Santa Tecla col·labora en l'estudi del doctor Oriol Mitjà sobre el coronavirus

Les persones que considerin que poden ser candidates a participar en l'assaig poden contactar enviant un correu electrònic a l'adreça recerca@xarxatecla.cat o trucant al telèfon 620 352 513 a partir del dimarts dia 14 d'abril

  • Es fa una crida a persones diagnosticades com a positives i els seus contactes més propers a participar-hi. La recollida de mostres es farà a l'ABS del Vendrell a partir de la setmana vinent
  • L'objectiu és reduir la transmissió del virus amb un fàrmac, la hidroxicloroquina, que ja s'utilitza per tractar la malària

Un equip format per metges i metgesses d'atenció primària, infermeres i l'epidemiòloga de la Xarxa Sanitària i Social de Santa Tecla ha iniciat la seva participació en l'estudi d'àmbit coordinat pel Dr. Oriol Mitjà, de l'Hospital Universitari Germans Trias i Pujol, sobre el coronavirus.L'objectiu d'aquest assaig clínic, aprovat pel govern de la Generalitat i l'Agència Espanyola de Medicina, és reduir-ne la transmissió de la malaltia tractant immediatament les persones diagnosticades com a positives i els seus contactes amb hidroxicloroquina, un fàrmac que ja s'ha utilitzat pel tractament de la malària, ja que estudis previs suggereixen que pot tenir un efecte inhibidor del virus de la Covid-19. S'espera que el tractament administrat a les persones diagnosticades faci disminuir el contingut del virus -càrrega viral- en la saliva i en les secrecions respiratòries. A mesura que la càrrega viral disminueix, la possibilitat de transmetre el virus també es redueix.  

Poden entrar en l'estudi persones amb símptomes respiratoris de menys de cinc dies de durada, a les quals se'ls ha realitzat la prova fa menys de tres dies i ha donat positiva, així com als seus contactes més estrets.
 
La recollida de mostres es farà a l'ABS del Vendrell a partir de la setmana vinent i, més endavant, s s'espera poder ampliar-la a l'ABS de Torredembarra. L'objectiu és arribar a uns 2.000 participants al conjunt del país, entre persones diagnosticades amb coronavirus i els seus contactes més pròxims.
 
Les persones que considerin que poden ser candidates a participar en l'assaig poden contactar enviant un correu electrònic a l'adreça recerca@xarxatecla.cat o bé trucant al telèfon 620 352 513 a partir del dimarts dia 14 d'abril
 
Oriol Mitjà és un prestigiós epidemiòleg català especialitzat en el comportament de malalties infeccioses. Recentment s'ha incorporat com a assessor amb el govern de la Generalitat de Catalunya per analitzar la crisi del coronavirus i determinar el procés de recuperació de la normalitat un cop superada la fase crítica de la pandèmia.
 

Més informació sobre l'assaig clínic a la web estudicovid19.org

 

 


SOLIDARITAT

L'AEQT fa donació d'equips de respiració i EPI per valor de 320.000 euros a hospitals de la demarcació


  • Els equipaments es destinen a l'Hospital de Santa Tecla, al Joan XXIII, al Sant Joan de Reus i al Verge de la Cinta de Tortosa

AEQTLes empreses de l'Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT) han fet una donació de 12 equips de respiració de diferents característiques, així com material de protecció (EPIs), per un valor total de 330.000 euros, a quatre hospitals de la demarcació de Tarragona per ajudar en la lluita contra l'epidèmia del coronavirus.

En concret, els equips es distribuiran entre l'Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona, l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus, l'Hospital de Sant Pau i Santa Tecla de Tarragona, i l'Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, i permetran que els quatre centres, i en general el sistema sanitari de la demarcació, millori la seva capacitat per donar atenció als casos més greus de COVID-19, que precisen de sistemes de respiració assistida.

D'acord amb la Regió Sanitària del Camp de Tarragona, i en coordinació amb els responsables dels quatre hospitals, amb la donació realitzada per les empreses de l'AEQT s'ha procedit a l'adquisició a la firma Dräger de sis equips d'anestèsia i ventilació, que tenen aquesta doble utilitat i són els equips que tenen ara mateix una major disponibilitat; dos equips de ventilació respiratòria; i quatre ventiladors d'urgències portàtils. A més, s'adquirirà material de protecció divers (EPI) per als professionals sanitaris.

En total, doncs, s'han adquirit 12 equips de diferents característiques. La comanda ja s'ha tramitat i es preveu que els equips vagin arribant de manera imminent. La seva distribució entre els quatre hospitals s'ha plantejat d'acord amb els criteris de les autoritats.

Des de l'inici de l'epidèmia, l'AEQT es va posar en contacte i a disposició de les autoritats sanitàries per oferir ajuda i per interessar-se sobre de quina manera podia el sector químic contribuir en aquesta emergència.

Des de la Regió Sanitària del Camp de Tarragona es va posar de manifest la necessitat de més instruments de ventilació mecànica per a pacient crític, ja que és el material que millor s'adapta a les necessitats actuals, i que alhora pot continuar sent útil en un futur. I, després d'una sèrie de gestions que s'han dut a terme de manera coordinada amb les autoritats i amb els quatre centres hospitalaris, s'ha procedit a l'adquisició d'aquests equips.

Paral·lelament, les empreses químiques de Tarragona continuen operant, amb les màximes mesures de seguretat i prevenció de contagis, per tal de garantir el subministrament de productes que són crítics i essencials per a la societat en aquests moments: materials, additius, desinfectants… per abastir sectors com la sanitat, l'alimentació o el transport.

 

 


#FEMXARXA

L'Hospital Santa Tecla de Tarragona centralitza els parts del Baix Penedès durant el període de pandèmia


  • A l'hospital vendrellenc hi romandrà en tot moment un equip integral d'obstetrícia per donar atenció a situacions d'urgència
  • Les visites programades de control i seguiment de d'embaràs continuen fent-se a l'Hospital de Vendrell amb normalitat

No hay ninguna descripción de la foto disponible.Seguint les recomanacions dels plans de contingència de l'administració sanitària per fer front a la pandèmia causada pel coronavirus, des d'aquest dijous 26 de març l'Hospital del Vendrell deriva tots els parts a l'Hospital de Sant Pau i Santa Tecla de Tarragona.

A l'hospital vendrellenc hi romandrà en tot moment un equip integral d'obstetrícia per donar atenció a situacions d'urgència.

Les visites programades de control i seguiment de d'embaràs continuen fent-se a l'Hospital de Vendrell amb normalitat. Per a informació relativa a aquestes visites de control i seguiment s'ha habilitat el telèfon 628936260

Moltes gràcies per la vostra col·laboració i actitud responsable.

 


#FEMXARXA

Actuació especial de planificació davant l'epidèmia de COVID-19


  • Trasllat d'usuaris de la Residència Santa Tecla Llevant a l'hotel Núria de Tarragona
  • Habilitació de 60 llits hospitalaris addicionals al complex Santa Tecla Llevant

La Xarxa Santa Tecla explica que anava a presentar una proposta el 31 de gener d'aquest 2020Amb l'objectiu constant d'adaptar els recursos assistencials i garantir al màxim la seguretat de professionals i usuaris davant de l'episodi de coronavirus, us informem que la Xarxa Sanitària i Social de Santa Tecla, en coordinació amb el Departament de Salut i el Departament de Treball, Afers Socials i Família, ha impulsat una actuació que permetrà guanyar 60 llits hospitalaris a la residència Santa Tecla Llevant i, al mateix temps, millorar la seguretat dels usuaris i usuàries de la Residència Santa Tecla Llevant durant el període de confinament decretat per les autoritats.

En previsió d'un increment de la necessitat de llits per atendre el creixent nombre de malalts pel brot del Covid-19 a Tarragona, la Xarxa de Santa Tecla va demanar fa dies autorització al govern de la Generalitat per realitzar aquesta acció i el Departament de Treball, Afers Socials i Família ja ha emès el certificat que autoritza el trasllat dels 55 residents de la Residència Santa Tecla Llevant a l'hotel Núria, ubicat al número 145 de la Via Augusta de Tarragona.

La unitat hotelera ja ha estat desinfectada i habilitada per rebre, en habitacions individuals, els residents. El trasllat, que tindrà lloc durant el matí de divendres, es farà en busos municipals adaptats i mantenint les mesures de prevenció imposades per l'estat d'alarma.

L'acció permetrà deslliurar la residència, on s'habilitaran 60 places hospitalàries per posar-les al servei de pacients afectats per coronavirus a Tarragona, derivats ja sigui de l'ICS com de la mateixa Xarxa de Santa Tecla.

UN DOBLE OBJECTIU

Amb aquesta mesura, la Xarxa Sanitària de Santa Tecla cobreix el doble objectiu de garantir la seguretat dels residents en un entorn hoteler adaptat per a un òptim confinament, i atesos pel mateix equip de professionals, i alhora disposarà de places addicionals al complex sanitari Santa Tecla Llevant per atendre necessitats derivades de l'episodi de COVID-19 en els pròxims dies i setmanes.

Des de la Xarxa de Santa Tecla volem agrair la col·laboració de les administracions, l'hotel Núria, l'Ajuntament de Tarragona i la bona predisposició de professionals i famílies afectades per aquesta actuació que confiem contribueixi a donar una millor resposta assistencial en moments excepcionals.

 

 


#FEM XARXA

Primeres altes per curació de coronavirus a la Xarxa de Santa Tecla

Surten els primers pacients a l'Hospital de Santa Tecla de Tarragona i a l'Hospital del Vendrell

Ja s'han produït les primeres altes als centres de la Xarxa Santa Tecla de pacients que havien contret la Covid-19. A dos quarts de cinc de la tarda d'aquest dimarts sortia el primer pacient curat, un home de 46 anys, després d'estar deu dies ingressat a l'Hospital del Vendrell. El passat divendres l'hospital de Santa Tecla de Tarragona va donar d'alta per curació a la seva primera pacient de coronavirus, una ciutadana russa de 74 anys amb residència a Sitges que va ingressar a Tarragona quan estava aquí de vacances.

 

 

 


#FEMXARXA

Herois en temps excepcionals

La Xarxa de Santa Tecla insta la ciutadania a quedar-se a casa i no desplaçar-se als centres de salut si no es tracta d'un cas urgent.

A la Xarxa Sanitària i Social de Santa Tecla tots formem un gran equip!
Cal donar les més sinceres gràcies a tot l'equip humà de la Xarxa Sanitària i Social de Santa Tecla per l'esforç que està realitzant davant l'excepcionalitat del moment. #femxarxa contra el coronavirus. Entre tots ho aconseguirem!

Gràcies també a la ciutadania per la seva col·laboració i actitud responsable


#FEMXARXA

Herois en temps excepcionals

Fotografies de grans professionals que lluiten contra el coronavirus a l'Hospital del Vendrell. Si els vols ajudar, segueix les instruccions oficials i QUEDA'T A CASA!

http://canalsalut.gencat.cat/ca/salut-a-z/c/coronavirus-2019-ncov/

#femxarxa contra el coronavirus. Entre tots ho aconseguirem! Gràcies també a la ciutadania per la seva col·laboració i actitud responsable

La imagen puede contener: una o varias personas y personas de pieLa imagen puede contener: una o varias personas y personas de pie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


INFORMACIÓ SANITÀRIA

Mesures de la Xarxa de Santa Tecla per garantir el bon funcionament dels centres de salut

La Xarxa de Santa Tecla insta la ciutadania a quedar-se a casa i no desplaçar-se als centres de salut si no es tracta d'un cas urgent.

1. ATENCIÓ PRIMÀRIA
La Xarxa de Santa Tecla posa en marxa un pla d'acció especial per evitar aglomeracions d'usuaris i usuàries a les sales d'espera dels centres d'atenció primària del Baix Penedès i del nord del Tarragonès. Per donar una resposta adient a les necessitats assistencials del conjunt de la ciutadania, la direcció d'Atenció Primària de la Xarxa de Santa Tecla ha posat en marxa un dispositiu especial d'atenció no presencial amb l'establiment de números de telèfon d'atenció sanitària i correus específics per a totes les seves Àrees Bàsiques de Salut (ABS).

Es potencia l' atenció domiciliària per a pacients de més de 80 anys i col·lectius vulnerables. S'habilita un espai específic a cada ABS per a l'atenció de patologies respiratòries . Es desprogramen visites i proves diagnòstiques no urgents.

2. ATENCIÓ ESPECIALITZADA / HOSPITALS

- Es desprogramen totes les visites a especialistes i proves diagnòstiques no urgents . Les persones afectades seran oportunament informades dels canvis d'agenda en les seves citacions.

- Es desprogramen les intervencions quirúrgiques no urgents als hospitals de Santa Tecla i del Vendrell. Les persones afectades seran oportunament informades dels canvis d'agenda en les seves citacions.

- Als centres hospitalaris s'han habilitat espais especialment reservats per atendre les persones afectades per l'episodi tot reduint l'afectació al funcionament de la resta d'àrees del centre assistencial.

- Es reforçaran els serveis d'urgències als dos centres hospitalaris.

 


SOLIDARITAT

Donació de guants, mascaretes i solució alcohòlica a l'Hospital del Vendrell

Es tracta d'una aportació de les empreses Saint Gobain, del Vendrell, i Teichenne, de Bellvei.

La solidaritat en temps del coronavirus no s'atura. L'Hospital del Vendrell ha rebut una donació de mascaretes de part de l'empresa Saint Gobain, ubicada al Vendrell, i una altra de guants i solució alcohòlica de part de l'empresa Teichenne, establerta a Bellvei del Penedès. Dues aportacions que, sens dubte, alleugiran la tasca dels professionals que aquests dies lluiten contra l'expansió del COVID-19.

 

 

 


INFORMACIÓ SANITÀRIA

Salut posa en marxa una 'app' per detectar el Covid-19 a Catalunya

La nova eina tecnològica, StopCovid19Cat, permetrà fer un seguiment de les persones afectades per la malaltia, veure com evoluciona la pandèmia a Catalunya i prendre les millors decisions.

La consellera de Salut, Alba Vergés, ha presentat avui una nova aplicació per a dispositius mòbils que permetrà fer un seguiment de l'evolució de la pandèmia del coronavirus a Catalunya. La nova eina tecnològica, l'app StopCovid19Cat, contribuirà a detectar la malaltia, fer un seguiment dels pacients, veure com evoluciona la pandèmia a Catalunya i afavorir la presa de millors decisions. Tot plegat, ha subratllat la consellera, amb l'objectiu final "d'enfortir la relació de la ciutadania amb el sistema de salut de Catalunya".

Els ciutadans es podran descarregar aquesta app i, després d'un senzill procés d'acreditació, podran controlar el seu estat de salut sense haver de sortir de casa, mantenint el confinament i sense tensionar els serveis sanitaris. L'app ajudarà les persones que presenten algun símptoma específic de COVID (febre, tos, dificultat respiratòria, malestar general, etc.) per mitjà d'un senzill test, que proporcionarà la informació necessària.

La directora de l'Àrea de ciutadania del Servei Català de la Salut, Rosa Romà, ha recalcat que la informació que es bolcarà a l'APP serà "totalment encriptada" i "permetrà elaborar un perfil de pacient en relació a les seves simptomatologies". També hi constarà si té patologies prèvies o bé si està en procés de gestació o de postpart, etc. D'aquesta manera, Romà ha remarcat que "els ciutadans podran rebre una atenció específica per la seva situació i evolució del seu estat de salut". El sistema de salut rebrà aquesta informació i cadascun dels dispositius assistencials faran les accions més necessàries per tal que la persona rebi la millor atenció. En el cas de les persones lleus però amb situació de risc, i en el de les persones greus, s'activaran diferents dispositius sanitaris: entre d'altres, el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) o l'atenció primària,  per poder atendre el pacient de forma adequada.

L'app també permetrà fer un seguiment en el temps dels pacients, amb la qual cosa s'obtindrà un coneixement major sobre l'evolució de la pandèmia a tot el país i de forma localitzada per població. Aquesta app, que estarà disponible en breu per a totes les plataformes, ha estat possible gràcies a l'estreta col•laboració entre TIC Salut -com a empresa pública promotora de la transformació digital en l'àmbit de la salut-; la Direcció de sistemes del CatSalut; l'Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS) i també la col•laboració de moltes empreses que durant aquests dies han estat treballant amb el Departament de Salut en diferents projectes fins a tirar endavant aquesta nova eina tecnològica.

 

 


SOLIDARITAT

Allau d'oferiments de personal sanitari per col·laborar en la crisi del COVID-19

El COMT informa que s'ha ofert personal mèdic, d'infermeria i d'altres àmbits de la salut.

Fins a 31 metges de la província de Tarragona s'han posat amb contacte amb el Col·legi de Metges per donar suport davant la infecció del COVID19 que pateix l'Estat. En concret, 11 serien metges MIR llicenciats aquest any 2020, un parell estarien jubilats, 5 més en exercici i la resta serien metges no comunitaris a l'espera de l'homologació del seu títol.

A tots ells, cal sumar les 15 sol·licituds d'infermers, auxiliars d'infermeria o fins i tot tècnics de radiodiagnòstic rebudes al COMT. Per la seva part, el Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Tarragona n'ha recollit fins al moment 32. En total 78 professionals sanitaris de la província de Tarragona estarien disposats a col·laborar. Aquests seran destinats a cobrir les tasques assistencials que el Departament de Salut de la Generalitat consideri necessàries.

Paral·lelament, la resposta per part dels estudiants universitaris també ha estat molt positiva. Fins a 270 estudiants de diverses especialitats han mostrat el seu suport per col·laborar en aquesta crisi. Els estudiants de medicina, infermeria o fisioteràpia han estat els més nombrosos però també estudiants d'altres especialitats com nutrició, veterinària o fins i tot de ciències biomèdiques, s'han posat en contacte per poder col·laborar de forma desinteressada.

En la mateixa línia la iniciativa privada se solidaritza amb la situació actual i una clínica privada de Tarragona ha posat el seu estoc a disposició de la Generalitat. Des del Col·legi de Metges es recorda que, si es vol col·laborar, els metges i metgesses així com del personal sanitari de Catalunya han de fer-ho mitjançant aquests correus:

Tarragona: suportcovid@comt.cat
Barcelona: suportcovid19@.comb.cat
Girona: suportcovid19@comg.cat
Lleida: suportcovid19@comll.cat

 


VÍDEO CANAL SALUT

Per què s'apliquen tantes mesures de prevenció front el coronavirus?

 


SOLIDARITAT

La Fundació PortAventura dona 500.000€ als hospitals tarragonins per lluitar contra el coronavirus

La Fundació PortAventura dona 500.000 euros per a la compra de material mèdic divers destinat als vuit hospitals de la demarcació de Tarragona: Hospital Universitari Joan XXIII, Hospital de Sant Pau i Santa Tecla, Hospital Universitari Sant Joan de Reus, Hospital Verge de la Cinta de Tortosa, Pius Hospital de Valls, Hospital del Vendrell, Hospital de Móra d'Ebre i Hospital d'Amposta, com a mostra de suport a les mesures posades en marxa contra l'expansió del coronavirus i amb l'objectiu de reforçar l'assistència al territori.

"En aquesta situació excepcional, des de PortAventura World volem posar tots els nostres esforços i contribució a donar suport al sistema sanitari. També ens agradaria reconèixer i agrair la gran dedicació i l'esforç del personal sanitari que, des d'aquests hospitals, estan lluitantr en primera línia per combatre el brot de COVID-19", ha afirmat Arturo Mas-Sarda, president de PortAventura World.

Amb aquesta iniciativa, la Fundació PortAventura vol mostrar la seva total disponibilitat i el seu compromís per ajudar a protegir la comunitat amb què estem col·laborat des de fa diversos anys i amb la qual ens uneix un vincle molt especial", ha afegit Ramon Marsal, president de la Fundació PortAventura.